It's the most wonderful time of the year

Vier Kerst en Oud & Nieuw bij Vis van A! Reserveer nu voor een onvergetelijk diner in ons restaurant of bestel onze feestelijke take-away gerechten online.

It’s the most wonderful time of the year

In december toveren we Vis van A om tot dé plek voor sfeervolle kerstdiners, feestelijke brunches en een spectaculaire oudejaarsavond. Chef Bart De Pooter en zijn crew verwelkomen je graag op deze bijzondere dagen!

Op kerstavond 24 december serveren wij een feestelijk en exclusief 6-gangenmenu, met het beste uit de zee in een speciaal kerstjasje. Reserveer nu voor een betoverende avond!
Op kerstdag 25 december en nieuwjaarsdag 1 januari kan je genieten van een weelderige 6-gangen brunch, een feestmaal van verse vis en zeevruchten. Vanaf 11.30u tot 16u

Get ready to sparkle and celebrate!

Op oudejaarsavond is Vis van A the place to be! Kom genieten van een culinair 6-gangen diner terwijl DJ Lukas Vane zorgt voor funky beats om het nieuwe jaar in te luiden. Klokslag 12 uur klinken we met een glas champagne op het nieuwe jaar en is ons terras met uitzicht op de Schelde de beste spot in town om naar het spectaculaire vuurwerk te kijken!

Kerstavond
24 december

algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
cocktail – oester & kabeljauw – zacht gerookt – gebrand
~
noordzeekrab – carpaccio van knolselder – groene appel – basilicum
~
baby calamares pizza brood – romanesco – amandel – spek – chili
~
sint-jakobsvrucht truffel “fire collection” – gebrande peterseliewortel – gerookte hazelnootboter
~
zonnevis – aardpeer – gepocheerd in gerookte melk – salade van spruiten – dille
~
mandarijn – speculaas
– glühwein – kaneel – chocolade

€ 150 p.p.

FEESTELIJKE BRUNCH
25 december & 1 januari

algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
sushi & sashimi – bereid door onze sushi chef Prakash
~
plateau oesters – natuur – vinaigrette on the side
~
baby calamares pizza brood – romanesco – amandel – spek – chili
~
sint-jakobsvrucht – peer – truffel carpaccio – dashi
~
zalm drie bereidingen – brioche – gravad lax – belle vue – zalmsalade – champagnesaus – gepocheerd ei
~
crab lovers plateau:
krabsalade– taco – mosterdblad | kingkrab uit de josper – hazelnootboter – geconfijte look – citroen | spinkrab – krokante chilipeper-olie | soft shell krab tempura – wasabi mayonaise
~
cheesecake – shortbread – kokos – buddha’s hand

€ 95 p.p.

MENU OUDEJAARSAVOND
31 december

algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
fish & chips – tartaar zeebaars – kaviaar
~
makreel drie bereidingen
batella style – sashimi dry-aged – okura nigiri
~
baby calamares – pizzabrood
gegrild – romige labneh – gepekelde pompoen
~
gerookte paling – schorseneer
krokant van mosterd – mierikswortel
~
gegrilde kreeft
 truffel – spruiten op de stam – tempura kreeft – jus van strowijn
~
vacherin mont d’or – doyenné peer – ijs van hazelnootboter – yuzu – witte chocolade custard
~
vuurwerk op ons terras aan de Schelde
met glas champagne Taittinger

€ 180 p.p.
Funky beats by DJ Lukas Vane

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat Vis van A bvba uw gegevens opslaat en verwerkt.