Vier Kerst en Oud & Nieuw bij Vis van A! Reserveer nu voor een onvergetelijk diner in ons restaurant of bestel onze feestelijke take-away gerechten online.
In december toveren we Vis van A om tot dé plek voor sfeervolle kerstdiners, feestelijke brunches en een spectaculaire oudejaarsavond. Chef Bart De Pooter en zijn crew verwelkomen je graag op deze bijzondere dagen!
Op oudejaarsavond is Vis van A the place to be! Kom genieten van een culinair 6-gangen diner terwijl DJ Lukas Vane zorgt voor funky beats om het nieuwe jaar in te luiden. Klokslag 12 uur klinken we met een glas champagne op het nieuwe jaar en is ons terras met uitzicht op de Schelde de beste spot in town om naar het spectaculaire vuurwerk te kijken!
algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
cocktail – oester & kabeljauw – zacht gerookt – gebrand
~
noordzeekrab – carpaccio van knolselder – groene appel – basilicum
~
baby calamares pizza brood – romanesco – amandel – spek – chili
~
sint-jakobsvrucht truffel “fire collection” – gebrande peterseliewortel – gerookte hazelnootboter
~
zonnevis – aardpeer – gepocheerd in gerookte melk – salade van spruiten – dille
~
mandarijn – speculaas – glühwein – kaneel – chocolade
€ 150 p.p.
algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
sushi & sashimi – bereid door onze sushi chef Prakash
~
plateau oesters – natuur – vinaigrette on the side
~
baby calamares pizza brood – romanesco – amandel – spek – chili
~
sint-jakobsvrucht – peer – truffel carpaccio – dashi
~
zalm drie bereidingen – brioche – gravad lax – belle vue – zalmsalade – champagnesaus – gepocheerd ei
~
crab lovers plateau:
krabsalade– taco – mosterdblad | kingkrab uit de josper – hazelnootboter – geconfijte look – citroen | spinkrab – krokante chilipeper-olie | soft shell krab tempura – wasabi mayonaise
~
cheesecake – shortbread – kokos – buddha’s hand
€ 95 p.p.
algenbrood – crème van gerookte makreel – bouillon van venkel – mosselen – curry
~
fish & chips – tartaar zeebaars – kaviaar
~
makreel drie bereidingen
batella style – sashimi dry-aged – okura nigiri
~
baby calamares – pizzabrood
gegrild – romige labneh – gepekelde pompoen
~
gerookte paling – schorseneer
krokant van mosterd – mierikswortel
~
gegrilde kreeft
truffel – spruiten op de stam – tempura kreeft – jus van strowijn
~
vacherin mont d’or – doyenné peer – ijs van hazelnootboter – yuzu – witte chocolade custard
~
vuurwerk op ons terras aan de Schelde
met glas champagne Taittinger
€ 180 p.p.
Funky beats by DJ Lukas Vane