restaurant

vismarkt

oesterbar

de vangst

Restaurant

Het beste uit de Noordzee en verder. Start de dag met een bagel met huisgerookte zalm, geniet ’s middags van een verse seizoenslunch of laat je ‘s avonds verwennen met de beste seafood in town.

Markt

Vrienden op bezoek? Romantische picknick? Of zin in take-away en een goede film? Onze versmarkt voorziet je heel de dag van de hoogste kwaliteit zeevruchten en groenten om mee te nemen.

Bar

Bij een plateau vol heerlijke zeevruchten of een gerechtje-to-share horen natuurlijk de beste wijnen, champagnes en zelfgemaakte cocktails… onze bartender staat voor je klaar.

Strand

Op ons terras geniet je van een inspirerende omgeving met de Schelde als decor. De zon, een zacht briesje, een heerlijk gegrild stukje catch of the day… Yes, please !

het concept

Ahoy, liefhebbers van de Noordzee!

Omringd door een adembenemend uitzicht op de Schelde bezorgt Vis van A een culinaire ervaring van sterrenchef Bart De Pooter. Naast een ruim restaurant met verschillende zones en een bar, vind je er een groot buitenterras, een ice bar en een food truck. Alles op het menu is ultravers en lokaal. Kies je favoriete oesters en sashimi uit de raw-bar, proef de gegrilde catch of the day of probeer een van de signature gerechten van onze chef. Hadden we al gezegd dat we net zoveel van groenten houden als van de zee? Op het menu en in de verswinkel staan vegetarische opties met groenten uit onze eigen tuin.

Het beste van de zee, gecombineerd met een verbluffend interieur, een uniek terras en een handige ligging maken Vis van A de ideale locatie voor groepen en events. We bieden verschillende formules aan, kunnen tot 300 personen binnen ontvangen en tot 200 personen buiten.

looking for crewmembers

Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor de culinaire wereld en gastvrijheid. Ben jij gemotiveerd en klaar voor een fantastische culinaire reis? Laten we samen een verhaal creëren!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat Vis van A bvba uw gegevens opslaat en verwerkt.

Branded by MENTALL | © 2022 by Vis van A. Alle rechten voorbehouden

JOIN OUR TEAM

Meet us at
the jobday

12 juni