looking for crewmembers
looking for crewmembers
looking for crewmembers
jobs
Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor de culinaire wereld en gastvrijheid. Ben jij gemotiveerd en klaar voor een fantastische culinaire reis? Laten we samen een verhaal creëren!
Chef de Rang
Chef de Rang
Chef de Rang
Als Chef de Rang van Vis van A zoeken we iemand met veel goesting en enthousiasme om Vis van A naar een hoog niveau te tillen en onze gasten een unieke ervaring te bezorgen samen met het team.
Chef de Partie
Chef de Partie
Chef de Partie
Als Chef de Partie van Vis van A zoeken we iemand met veel goesting en enthousiasme om Vis van A naar een hoog niveau te tillen en gasten een unieke ervaring te bezorgen samen met heel het team.
Flexi-Student
Flexi-Student
Flexi-Student
Wij zoeken flexi’s/studenten met veel goesting, energie en enthousiasme om samen met het team Vis van A naar een hoog niveau te tillen en onze gasten een unieke ervaring te bezorgen!
Pizzaiolo
Pizzaiolo
Pizzaiolo
Als Pizzaiolo van Vis van A zoeken we iemand met veel goesting en enthousiasme om Vis van A naar een hoog niveau te tillen en gasten een unieke ervaring te bezorgen samen met heel het team.
Shopassistant
Shopassistant
Shopassistant
Buiten een restaurantgedeelte heeft Vis van A een versmarkt waar dagelijks verse vis, schaaldieren en visbereidingen op het (afhaal)menu staan. Hiervoor zijn we op zoek naar een shopassistant - visfileerder..
sushi chef
sushi chef
sushi chef
Je bent eindverantwoordelijke voor de dagelijkse leiding van onze Sushi Corner en staat in voor de culinaire kwaliteit én creativiteit. Als gezicht van de sushi corner straal je de passie voor het vak volledig uit.
the captain of the ship
Bart De Pooter is een Belgische chef en culinair ondernemer. In 1993 opent hij de deuren van zijn eerste restaurant, Pastorale. Tien jaar later worden zijn inzet en passie bekroond met een Michelinster, en in 2006 volgt een tweede ster. Het restaurant wordt uitgeroepen tot beste groenterestaurant van 2018 en prijkt in de top 100 van La Liste.
De keuken van Bart wordt gevoed door de smaken, kleuren en verschillende texturen van onze seizoenen. Met een passie voor gastvrijheid creëert hij gastronomische momenten waar balans en puurheid steeds centraal staan. Dit wordt extra in de kijker gezet in 2012, wanneer Bart wordt verkozen tot chef van het jaar door Gault&Millau.
Zijn nauwe connectie met de natuur is eigen aan Bart. De groenten voor zijn restaurants komen van zijn eigen ecosysteem dat ethische en duurzame landbouw brengt, verspreid over 12 hectare grond waar de chef zijn roots liggen: tussen de velden van de Rupel, Nete en Schelde.