ons verhaal
ons verhaal
ons verhaal

het concept
Ahoy, liefhebbers van de Noordzee!
Omringd door een adembenemend uitzicht op de Schelde bezorgt Vis van A een culinaire ervaring van sterrenchef Bart De Pooter. Naast een ruim restaurant met verschillende zones en een bar, vind je er een groot buitenterras met bomen en verwarmde banken. Alles op het menu is ultravers en lokaal. Kies je favoriete oesters en sashimi uit de raw-bar, proef de gegrilde catch of the day of probeer een van de signature gerechten van onze chef. Hadden we al gezegd dat we net zoveel van groenten houden als van de zee? Op het menu en in de verswinkel staan vegetarische opties met groenten uit onze eigen tuin.
Het beste van de zee, gecombineerd met een verbluffend interieur, een uniek terras en een handige ligging met parking maken Vis van A de ideale locatie voor groepen en events. We bieden verschillende formules aan, kunnen tot 300 personen binnen ontvangen en tot 200 personen buiten.
de vangst
Bar
Bij een plateau vol heerlijke zeevruchten of een gerechtje-to-share horen natuurlijk de beste wijnen, champagnes en zelfgemaakte cocktails… onze bartender staat voor je klaar.
Terras
Op ons terras geniet je van een inspirerende omgeving met de Schelde als decor. De zon, een zacht briesje, een heerlijk gegrild stukje catch of the day… Yes, please!
