ons verhaal

ons verhaal

ons verhaal

het concept

Ahoy, liefhebbers van de Noordzee!

Omringd door een adembenemend uitzicht op de Schelde bezorgt Vis van A een culinaire ervaring van sterrenchef Bart De Pooter. Naast een ruim restaurant met verschillende zones en een bar, vind je er een groot buitenterras met bomen en verwarmde banken. Alles op het menu is ultravers en lokaal. Kies je favoriete oesters uit de raw-bar, proef de gegrilde catch of the day of probeer een van de signature gerechten van onze chef.

Vleesliefhebber? Veggie lover? Op het menu staan ook verukkelijke vleesgerechten en vegetarische opties met groenten uit onze eigen tuin. V van A!

Het beste van de zee, gecombineerd met een verbluffend interieur, een uniek terras en een handige ligging met parking maken Vis van A de ideale locatie voor groepen en events. We bieden verschillende formules aan, kunnen tot 300 personen binnen ontvangen en tot 200 personen buiten.

de vangst

restaurant

Het beste uit de Noordzee en verder. Geniet ’s middags van een verse seizoenslunch, laat je ‘s avonds verwennen met de beste seafood in town, of kom voor sunset cocktails en bar bites op ons terras!

Vismarkt

Vrienden op bezoek? Romantisch etentje thuis? In onze Vismarkt koop je o.a. kraakverse vis, kreeft, oesters en garnaalkroketjes om mee te nemen naar huis. Open van woensdag tot en met zaterdag.

bar

Bij een plateau vol heerlijke zeevruchten of een gerechtje-to-share horen natuurlijk de beste wijnen, champagnes en zelfgemaakte cocktails… onze bartender staat voor je klaar.

terras

Het mooiste terras van Antwerpen met de Schelde als decor. De zon, een zacht briesje, een heerlijk gegrild stukje catch of the day en een koel drankje… Yes, please!

the captain of the ship

Bart De Pooter is een Belgische chef en culinair ondernemer. In 1993 opent hij de deuren van zijn eerste restaurant, Pastorale. Tien jaar later worden zijn inzet en passie bekroond met een Michelinster, en in 2006 volgt een tweede ster. Het restaurant wordt uitgeroepen tot beste groenterestaurant van 2018 en prijkt in de top 100 van La Liste.

De keuken van Bart wordt gevoed door de smaken, kleuren en verschillende texturen van onze seizoenen. Met een passie voor gastvrijheid creëert hij gastronomische momenten waar balans en puurheid steeds centraal staan. Dit wordt extra in de kijker gezet in 2012, wanneer Bart wordt verkozen tot chef van het jaar door Gault&Millau.

Zijn nauwe connectie met de natuur is eigen aan Bart. De groenten voor zijn restaurants komen van zijn eigen ecosysteem dat ethische en duurzame landbouw brengt, verspreid over 12 hectare grond waar de chef zijn roots liggen: tussen de velden van de Rupel, Nete en Schelde.

We’ll get

you hooked

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat Vis van A bvba uw gegevens opslaat en verwerkt.

Vis van A is gesloten
wij genieten even van vakantie

Vanaf woensdag 19 april verwelkomen wij je graag terug!